Actualizare setari cookies

Dezvoltare Web

Ai o idee de afacere?

Sau o pasiune nouă?

Livrăm soluții tehnice pentru proiectele tale speciale: website-uri de prezentare servicii sau portofoliu, magazine online, bloguri și aplicații web, folosind ultimele standarde și tehnologii atât în dezvoltare, cât și în managementul proiectului.

Ce face oferta noastră irezistibila 😊 ?

Preluam noi toată munca, îți înlocuim activitatea a 5 furnizori. Facem toți pașii pentru website-ul tău: înregistrare domeniu, setări de server, web design, copywriting, servicii marketing și mentenanță.

Facem echipă bună împreună

Comunicarea eficientă între noi și tine, ca o echipă, garantează reușita proiectului. Proiectarea corectă de la bun început a unui website sau aplicații este definitorie pentru succesul acestuia din punct de vedere execuție în termen și accesibila.

Îți oferim metodologia și instrumentele necesare astfel încât arhitectura website-ului să fie clară, optimizată și să puncteze toate cerințele tale.

Ce înseamnă să lucrezi cu noiScalabilitate

Scalabilitatea reprezintă capacitatea website-ului sau a aplicației de a suporta corect un volum mai mare de încărcare sau de a permite mărirea sau extinderea sa.

Responsive

Responsive este proprietatea website-ului sau a aplicației de a se adapta atât vizual, cât și funcțional la device-ului pe care este redat (telefoane, tablete, laptopuri, desktopuri).

Securitate

Dezvoltăm in framework-uri cunoscute ca fiind cele mai sigure, le actualizăm constant pentru a garanta nivelul ridicat de securitate. Actualizam constant librăriile și plugin-urile folosite.

Rapiditate

Codul și media content-ul sunt optimizate și minificate pentru a asigura o încărcare rapidă, iar CDN-ul asigură o conexiune instantă

Design

Cream un design personalizat și atractiv, urmărind ultimele tendințe pentru un website WOW. Pentru aplicațiile web de tip dashboard creăm un vizual intuitiv.

Staging

Setăm un mediu de testare și prezentare, oferind astfel access la ultimele versiuni fără a bloca dezvoltarea. Ulterior mediul de testare poate fi folosit pentru a exersa administrarea website.

Mentenantă

Oferim servicii de mentenanță a website-ului sau a aplicației sub formă de abonament lunar sau One Time. Mentenanța include modificări de conținut și audit de securitate periodic.

Content și Copywriting

Content și Copywriting pentru website aplicația web. Oferim gratuit feedback pentru orice content primit de la tine. La cerere, cream integral textele din site-ul tau. Opțional, realizam content specific serviciilor de marketing solicitate.

SEO

Website-ul este optimizat și setat SEO Basic la predare. Pentru a ajunge cât mai repede pe prima pagina Google te putem ajuta în a crea o strategie de marketing care implica optimizări la nivel SEO Expert, campanii ads pe Google, Facebook și Instagram. Postări zilnice pe canalele social media.

Administrare

Administrarea website-ului sau a aplicației va fi făcută printr-o interfață intuitivă. Oferim documentație cu pașii de administrare a website-ului/aplicației.

Back-up

În cazul în care optați și pentru un pachet de găzduire, oferim back-up zilnic și săptămânal prevenind astfel pierderea website-ului în caz de forța majora și cu posibilitatea de a restaura o versiune mai veche în caz de eroare.

Hosting&Domenii

Înregistram domeniul pentru tine și oferim servicii de hosting al website-ului sau al aplicației, astfel ne asigurăm că setările serverelor sunt optime, compatibile și sigure pentru website sau aplicația.

Întrebări frecvente

Când trebuie să plătesc?

Plata se va face în două tranșe: avans 30% la semnarea contractului și 70% la predarea website-ului


Când va fi gata website-ul?

Termenul de livrare va fi stabilit la data semnării contractului de comun acord, însa dacă optezi pentru un termen mai lung vei obține un discount mai mare, până la 25%. Discountul este oferit pentru anumite servicii care țin strict de executarea site-ului.


Care este metoda de lucru?

La semnarea contractului se va crea o anexă cu pașii și timpii de execuție:

 • tu accepți oferta noastră
 • sesiuni de discușii pentru înțelegerea proiectului de către noi
 • creare unui document de către noi cu specificațiile clare ale proiectului ca anexă la contract
 • semnarea contratului și a anexei de către tine și noi
 • achitarea de către tine a avansului de 30%
 • implementarea proiectului de către noi
 • prezentare primei versiuni a website-ului
 • tu ne dai feedback
 • implementarea feedback-ului tău în proiect
 • achitarea diferenței de 70% de către tine
 • predarea proiectului către tine prin proces verbal ce conține date acces site, arhiva cu codul proiectului, documentație proiect


Ce se întâmplă dacă, după predare, descopăr probleme la website?

Orice eroare, descoperită în maxim 3 luni de la predare, care ține de execuția website-ului va fi reparată fară costuri. Erorile care apar în urma modificărilor făcute de utilizator după predarea site-ului, vor fi reparate contra cost.


Ce se întâmplă dacă site-ul nu mai merge după un timp?

Dăcă întâmpini probleme cu funcționarea website-ului una din cauze poate fi:

 • domeniul site-ului (să fie valid și plătit),
 • hosting-ul site-ului (să fie activ, plătit și funcțional)
 • administratorul hostingului a modificat versiunea de php sau mysql suportată de website
 • administratorul website-ului a facut modificări în website care au generat erori critice și au blocat site-ul


Cum mă pot asigura că evit să am probleme cu website-ul?

Soluția optimă și la îndemână este să achiziționezi de la noi domeniul, hosting-ul și un pachet de mentenanță. Astfel ne vom asigura că totul este în regulă, actualizat și securizat, cu intervenție rapidă în caz de eroare. Backup-ul este făcut zilnic și săptămânal prevenind astfel pierderea website-ului în caz de forță majora și cu posibilitatea de a restaura o versiune mai veche în caz de eroare.


Am nevoie să modific website-ul. Cum pot face?

La predarea website-ului vei primi o documentație a utilizării website-ului prin care îți vom arăta pas cu pas cum să modifici conținutul din pagină. În cazul în care nu te descurci poți opta pentru un pachet de Mentenanță Website cu abonament lunar sau One Time. Prin acest serviciu te putem ajuta să faci modificările necesare ori de câte ori ai nevoie.


Am nevoie ca website-ul meu să fie cât mai vizibil pe Google

Website-ul este optimizat și setat SEO Basic la predare. Pentru a ajunge cât mai repede pe prima pagina Google te putem ajuta prin a-ți crea o strategie de marketing care implică optimizări la nivel SEO Expert, campanii ads pe Google, Facebook și Instagram. Postări zilnice pe canalele social media.


Cerere Ofertă


Completează formularul și primești o ofertă dorită!


(Date Client, Listare Comenzi, Autentificare, Înregistrare, Resetare Parola)
Instagram, Facebook, LinkedIn
Legata de optiune Pagina Individulă Per Serviciu
Legata de optiune Pagina Individulă Per Produs
Se va seta un discount în funcție de durata perioadei de livrare.