Actualizare setari cookies

Cum funcționează opțiunile de configurare a unui VPS? Tipărire

  • Automatic Backup, IP, Snapshot, Aditional Disk
  • 0

VPS Starter - Webyour Idea

Pentru ce se utilizează adrese IP suplimentare?

Cu adrese IP suplimentare, puteți avea un nume de domeniu pentru fiecare IP. Acest lucru le va spori clasamentul SEO și se va asigura că toate mesajele pe care le trimiteți nu sunt marcate ca spam.
Soluțiile noastre VPS sunt livrate cu o adresă IPv4 și IPv6. Cu toate acestea, puteți adăuga până la 16 adrese IPv4 suplimentare.

Cum funcționează opțiunea Instantaneu?

Instantaneele sunt imagini instantanee ale VPS-ului dvs., realizate la un anumit moment. Ele pot fi comparate pentru a restabili punctele.
Puteți crea un instantaneu prin intermediul panoului de control OVHcloud, salvați-l, apoi utilizați-l pentru a vă restabili VPS-ul. VPS-ul dvs. va fi apoi readus la starea în care se afla când a fost realizată instantaneul.
Rețineți că atunci când restaurați un VPS dintr-un instantaneu, instantaneul este apoi șters.

Cum funcționează opțiunea Backup automat?

Puteți utiliza Backup automat pentru a programa backup-urile VPS-ului (cu excepția discurilor suplimentare). Aceste copii de rezervă sunt luate în fiecare zi, pentru o perioadă de șapte zile.
Copiile dvs. de rezervă sunt exportate în infrastructura noastră și reproduse de trei ori pe diferite servere. Le puteți utiliza oricând pentru a vă restabili VPS-ul.

Cum funcționează opțiunea de spațiu suplimentar?

Este un spațiu de stocare separat de VPS. Îl puteți folosi pentru a copia date - de multe ori copii de rezervă - de pe serverul dvs. privat virtual.
Opțiunea de spațiu suplimentar poate fi comparată cu o unitate USB pe care o conectați la un computer și pe care copiați date sensibile.
Dacă doriți să automatizați copiile de rezervă ale datelor dvs., sunteți responsabil pentru configurarea sistemului care va prelua copiile de rezervă. Puteți alege să accesați acest serviciu prin intermediul protocoalelor NFS sau CIFS.

Care sunt diferențele dintre Backup instantaneu și Backup automat?

Opțiunea Backup automat efectuează o copie de rezervă zilnică a VPS-ului dvs., care este reprodus de trei ori. Veți avea întotdeauna acces la șapte copii de rezervă diferite, corespunzătoare celor mai recente șapte zile de utilizare.
Instantaneele sunt realizate manual, la un anumit punct, de către dvs. Când se utilizează un instantaneu pentru a vă restabili VPS-ul, acesta este șters la sfârșitul procesului.


Răspunsul a fost util?

« înapoi